Rosy Monteiro Martins is een ervaren haarstylist en visagist met ruim 20 jaar ervaring in de kappersbranche. In 1996 rondde ze de opleiding allround kapper af aan de Nederlandse Kappersakademie in Rotterdam. Sindsdien heeft ze verschillende opleidingen gevolgd om haar kennis en vaardigheden uit te breiden en up-to-date te blijven met de nieuwste trends, technieken en producten.

Rosy heeft bij diverse kapsalons gewerkt en heeft veel waardevolle ervaring opgedaan voordat ze in januari 2017 haar lang gekoesterde droom waarmaakte: het openen van haar eigen salon, Urban Rose Hair & Beauty. Bij Urban Rose werkt ze niet alleen als kapster, maar ook als visagist. Met haar uitgebreide ervaring en vakkennis weet Rosy precies hoe ze jouw haar en make-up perfect kan stylen, zodat je er stralend uitziet.


Hoe Urban Rose is ontstaan

Urban Rose Hair & Beauty is dé plek in Rotterdam waar je terecht kunt voor professionele haar- en beautybehandelingen. Bij Urban Rose staan kwaliteit en service hoog in het vaandel en eigenaresse Rosy doet er alles aan om haar klanten een unieke en ontspannen ervaring te bieden.

Rosy neemt ruim de tijd voor haar klanten en speelt graag in op hun individuele wensen en behoeften. Of je nu Blackhair, Europees haar of Aziatisch haar hebt, Rosy is een expert in kniptechnieken en gebruikt alleen producten waar ze 100% achter staat.

Bij Urban Rose kun je niet alleen terecht voor de perfecte coupe, maar ook voor diverse beautybehandelingen. Kortom, bij Urban Rose Hair & Beauty ben je aan het juiste adres voor een complete haar- en beautysessie waarbij je volledig tot rust komt.

Tot ik van mijn dromen werkelijkheid maakte...

is om jou stralend de deur uit laten gaan van mijn salon, blij met jouw coupe.

Mijn missie

Ik hou van mijn vak en het laten stralen van mensen

boek een behandeling

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


kom je ook bij mij langs in de salon?

helpt jou met... schrijf hier een krachtige bio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. 

Jouw bedrijfsnaam

Menu