Een behandeling die ik graag uitvoer is de pixie cut! Dit is een kort kapsel dat kan worden toegepast bij verschillende haartypen, zoals krullend haar of steil haar. De pixie cut kan gecombineerd worden met verven of highlights. We kijken samen naar wat er bij je past en mogelijk is met het huidige type haar.

een van de favoriete behandelingen in onze salon

Pixie cut

Bij Urban Rose hechten we veel waarde aan de verzorging van natural hair, wat krullende en kroeze haartexturen zonder chemische producten omvat. We voeren altijd eerst een gesprek met nieuwe klanten om de huidige conditie van het haar te beoordelen en advies te geven over de haarverzorgingsroutine en de producten die daarbij passen. Voor de behandeling van natural hair gebruiken we de natuurlijke en niet-toxische Innersense lijn, vrij van parabenen, sulfaten en gluten, omdat we geloven dat deze producten de beste resultaten opleveren voor onze klanten.

Natuurlijk en verzorgd haar zonder chemische producten

Natural hair 

Mocht je toch ervoor kiezen om je haar te relaxen; no worries en relax dan letterlijk, want ook dit kan op een verantwoorde wijze. Ik maak namelijk gebruik van veilige opties die jouw (gevoelige) hoofdhuid beschermen en je haar voeden. Maar dan wel met het optimale resultaat: je haar ontkrullen en mooi stijl maken.
Om dit resultaat te bereiken, zijn er verschillende opties, waaronder de Syntonics Botanical Conditioning Crème Relaxer. Dit product combineert het chemische proces met natuurlijke ingrediënten; Aloe Vera, Green Tea, Calendula, Honey, Shea Butter en Cocoa Butter.
Het relaxen kan met verschillende intensiteiten, mild, normaal en sterk. Samen kijken we wat er nodig is voor jouw haar. En maak ik een overwogen keuze tussen de verschillende opties relaxers. Zoals de keuze tussen een relaxer gebaseerd op sodium of een no lye relaxer.

Je haar voeden en ontkrullen

Relaxen

Bij Urban Rose verven wij haren met de nodige aandacht. Samen kijken we naar welke haarkleur het beste bij je past en wat er mogelijk is met de huidige toestand van je haar, om het beste resultaat te behalen dat aan jouw verwachtingen voldoet. Voor deze behandeling werken wij met de L’Anza Healing Hair Color productlijn, bijna 100% natuurlijk en vrij van sulfaten, parabenen en gluten. Deze producten zorgen voor een rijke, levendige en egale haarkleur en helpen de haarkleur langer te behouden.

bijwerken of een geheel nieuwe look? 

Verven

Bij deze behandeling knippen wij een groot stuk van jouw haar af en gebruiken soms zelfs een tondeuse om het af te scheren, afhankelijk van jouw wensen. De big chop wordt meestal gedaan wanneer jouw haar zwaar beschadigd is of als je toe bent aan een verfrissende start. Wij zullen deze behandeling alleen uitvoeren als jij er echt klaar voor bent, er is geen druk! Maar we garanderen wel een prachtig resultaat.

Fris, kort kapsel, ben jij er klaar voor?

Big chop

Hierbij ligt de focus op een drastische haarverandering. Je hebt bijv. lang donker haar en je wilt een kort kapsel, misschien zelfs met een lichtere kleur. Alle soorten kapsels zijn hierbij mogelijk, jij komt met het idee en misschien voorbeelden en ik voer de behandeling uit. Voordat het zo ver is, staan we samen stil bij de huidige levensfase, je behoeftes en geef je aan je je comfortabel bij voelt.

Toe aan iets anders? wij kijken wat het beste bij je past

Metamorfose

boek een behandeling

wij ontvangen je graag in de salon!  Mocht je er online niet uitkomen neem gerust contact op zodat wij je goed kunnen informeren. 


Klaar voor een totale metamorfose of een opfris beurt?

helpt jou met... schrijf hier een krachtige bio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. 

Jouw bedrijfsnaam

Menu